La trobada de bandes de Catí celebra la seua XXIII edició

comarquesnord.cat . Catí . 1 d'octubre de 2016 .
Etiquetes: , , ,

El cicle comarcal de Trobades de bandes ha finalitzat amb la trobada de les bandes dels Ports – Alt Maestrat a Catí, aquest cap de setmana. En aquesta jornada els músics de set localitats diferents han omplert els carrers de Catí de música, emoció i tradició. Una cita per als membres de les bandes que s’acaba convertint en una oportunitat per fer festa i conéixer altra gent.

 

Catí acull la vint-i-tresena trobada de bandes

"Una jornada amb sol i molta música", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La tònica habitual d’aquestes trobades passa per una cercavila pels carrers del poble i seguidament una actuació sobre l’escenari. A més, en finalitzar la música, comença la festa amb una picadeta per a sopar.

Per organitzar aquestes trobades la Federació de bandes i la Diputació provincial agrupen els territoris en diferents zones per poder preparar millor les jornades.

La XXIII Trobada de bandes de Música te lloc enguany a Catí, però cada any va voltant pels pobles del territori, segons es decideix a la reunió anual de presidents.

Enguany ha sigut Catí, però ja hi ha lloc per a la pròxima trobada de bandes; serà a Morella i, per tant, els amfitrions seran els membres de l’Associació Musical Mestre Candel.

Més informació: | | |