Alumnes de 4t d’ESO visiten els estudis de la ràdio i la tele comarcals

comarquesnord.cat . Morella . 4 d'octubre de 2016 .
Etiquetes: , , ,

Alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut d’Ensenyament Secundari Els Ports de Morella han visitant les instal·lacions de Comunicacions dels Ports al carrer del Tint. Han pogut conèixer de primera mà com funcionen els aparells que permeten realitzar diàriament els programes de Els Ports Ràdio i de nord · la televisió comarcal.

 

Alumnes de 4art d’ESO visiten els estudis de Comunicacions dels Ports

"S’interessen pels aparells que permeten les emissions de la ràdio i la tele",, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Els alumnes iniciaven el seu recorregut per les instal·lacions a la zona de redacció, lloc on s’escriuen les notícies que posteriorment passen a formar part dels informatius. Amb Anna Querol, habitual conductora de la programació de Els Ports Ràdio exercint com a guía de la visita, l’alumnat de quart d’ESO coneixia l’espai des d’on es fan possibles els programes de ràdio. Alguns alumnes es posaven fins i tot al control de la taula i altres, des de la cabina de locució improvisaven una tertúlia que quedava gravada. La seua posterior reproducció va fer riure a tots els presents en aquesta visita escolar. Una bona manera de conèixer ‘in situ’ com es realitzen aquestes operacions.

Després de visitar els diferents espais de gravació, arribava el moment d’entrar a l’àrea dedicada a nord · la televisió comarcal. Els alumnes podien realitzar diferents pràctiques amb l’ordinador que dirigeix el prompter, pantalla per on es passa la informació per a la presentadora de l’informatiu de Nord. També hi havia qui s’animava a realitzar aquest paper al plató de la televisió comarcal en un ambient divertit per a alumnes i treballadors de Comunicacions dels Ports.

Tant a la zona de ràdio com a la de televisió, els alumnes de 4rt d’ESO preguntaven diferents dubtes que anaven sorgint al voltant de les feines que es desenvolupen a Comunicacions dels Ports. Ara s’espera que els alumnes realitzen pràctiques a Els Ports Ràdio, participant en un espai setmanal en dates encara per concretar.

 

Més informació: | | |