Calaceit pose un plus i s’emporte el derbi del Matarranya (1-0)

comarquesnord.cat . Calaceit . 4 d'octubre de 2016 .
Etiquetes: ,

Calaceit s’ha endut l’últim derbi del Matarranya. Victòria contra el CF Valderrobres en un partit de poc futbol a la primera part però que va millorar a la segona. Un solitari gol de Diego li va donar la victòria i els 3 punts al Calaceit (1-0), fent justícia al marcador. I és que van ser els de Calaceit els que van posar un plus, van tindre més ocasions i van buscar en més insistència el gol. La primera part va ser de molt de respecte. Poc futbol i poques ocasions. Moltes pilotades i poc de joc pel terra.

A la segona part la història va canviar, sobretot amb l’entrada d’Efrén entre les files locals, que li va donar més confiança i joc al mig del camp. El gol va arribar a falta d’un quart d’hora per acabar el partit, fent justícia al marcador. Valderrobres va tindre alguna ocasió de gol durant el partit, encara que les més clares van arribar per a un Calaceit que continue massa negat de cara a porteria. Victòria i 3 punts per a un Calaceit que empate amb Valderrobres a la classificació.

Gràcies a esta victòria, Calaceit escale posicions. Puge a la 9ena posició, sume 6 punts, i empate a puntuació amb Chiprana, Valderrobres, La Puebla i Maella. De cara a la pròxima jornada, Calaceit tindrà partit contra el Castellseràs, únic equip que encara no ha puntuat esta temporada. Però atenció, que el Castellseràs no ha canviat tant com per estar on està. Per la seua part, Valderrobres baixes a la 7ena posició, sumant també 6 punts. De cara a la pròxima jornada, partit molt exigent a casa contra un Alcanyís que vol pujar de categoria sí o sí.