Massalió cau contra un Sportin molt efectiu en atac (0-3)

comarquesnord.cat . Massalió . 2 d'octubre de 2016 .

Massalió continue sense saber què és guanyar esta temporada. Difícil papereta la que tenia esta jornada contra l’Sportin, un dels equips més forts d’esta lliga i en bons jugadors a totes les línies. Una setmana més, al Massalió li va fallar la punteria i, per contra, va encaixar en summa facilitat (0-3). De fet, en una de les poques ocasions de gol clares que van tindre els visitants va arribar el primer de l’Sportin. Minut 25. Penal en contra que no fallen els d’Alcanyís. Massalió va tindre les seues ocasions de perill. Però la recompensa no va arribar.

A la segona part, Massalió va buscar l’empat. Per la seua part, Sportin va jugar molt tranquil. El marcador anava al seu favor. El segon gol encara li va donar més tranquil·litat. No s’havien disputat ni 10 minuts. El tercer va arribar passat el quart d’hora. Massalió va generar les seues ocasions, però en cap moment es van veure sensacions de remuntada. Al final, derrota clara contra un rival molt exigent.

Amb esta derrota, Massalió baixe a la 17ena posició, sumant 1 punt. El pròxim rival serà Chiprana a domicili. Camp exigent i complicat.