Pena-roja sume la primera victòria contra un Castellseràs que acabe amb 9 (3-2)

comarquesnord.cat . Pena-Roja . 2 d'octubre de 2016 .

La primera victòria del Pena-roja esta temporada va arribar a la jornada 4. Va arribar a casa, davant de la seua afició i contra un Castellseràs que encara no sap que és puntuar esta temporada (3-2). Victòria molt ajustada per als de Pena-roja, que tampoc havien sumat cap punt fins al diumenge. I va caler remar per a endur-se els 3 punts. I és que en la primera ocasió clara de gol del Castellseràs, va arribar el primer de l’equip visitant. Pena-roja va respondre en un gol al minut 20, obra de Javi Mestre. I a partir d’allí va començar el festival de targetes. Castellseràs va acabar el partit amb 9 jugadors per l’expulsió de dos efectius. Sis jugadors més van ser amonestats amb targeta groga. La primera de les expulsions, al minut 33 de partit. Roja directa. En un home més, Pena-roja va fer el segon (2-1), obra d’Adrián. Castellseràs va contestar amb un altre gol a la següent jugada (2-2), però es va quedar amb 9. Als 10 minuts de la segona part va arribar el tercer del Pena-roja, obra de Ian. Partit molt calent que va acabar en victòria dels locals.

Gràcies a esta victòria, Pena-roja escale 4 posicions i se situe en la 14ena posició. Per a la pròxima jornada, viatge complicat al camp del Calanda. Camp molt ample, d’herba artificial i contra un equip que ha convertit en victòries els quatre partits que ha jugat.