El Morella torna a perdre i continua sense puntuar fora de casa

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 16 d'octubre de 2016 .

El Morella va caure derrotat per 2-1 al camp de l’Onda ‘B’. Un resultat que servia al filial de l’Onda per retrobar-se amb la victòria i fa que el Morella continue sense puntuar fora de casa. Un partit molt disputat per part dels dos conjunts durant el desenvolupament de tot el partit.

L’Onda ‘B’ va arrancar el partit amb molta força i al minut 10 ja guanyava per 2 gols a 0. Molt seguits arribaven els gols del conjunt local, marcats als minuts 8 i 9. El conjunt local va dominar el joc durant el primer periode i fruit d’aquest domini s’en anava al descans amb eixe clar 2-0 al marcador.

Malgrat aquesta situació, el Morella va eixir molt bé a la segona part, amb les idees molt clares i intentant escurçar distàncies al marcador. Al minut 54, el Morella es trobava amb un penal a favor, fruit d’unes mans d’un defensa local. Moles el transformava i posava el 2-1 al marcador, que donava vida al Morella.

La recta final del partit va comptar amb ocasions per als dos conjunts, encara que el marcador ja no es va moure. El 2-1 a favor de l’Onda ‘B’, deixa al Morella a la dotzena posició amb 4 punts i la propera setmana rebrà la visita del quart classificat, Els Ibarsos al camp de la Fàbrica de Giner.

. ONDA ‘B’ -2- MORELLA F.C. -1-
. Alineació Morella FC: Dídac, Pau, Héctor Chillida, Monfort, Migue, Mario, Adrián Llanes, Mario, Jordi, Iván Roda i Moles. També van jugar Bonet, Puig i Serret.
. GOLS: 1-0 min. 8; 2-0 min.9; 2-1 min. 54 Moles (p.)