Morella commemora el Dia Internacional de l’Eradicació de la Pobresa

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 17 d'octubre de 2016 .
Etiquetes: ,

En la reunió del Consell de la Solidaritat celebrada la setmana passada es van aprovar per unanimitat les bases del 0,7% que seran ratificades en la pròxima sessió plenària del consistori i publicades en el BOP, per a coneixement de totes aquelles entitats que complisquen els requisits per a poder presentar propostes que dediquen la seua activitat a la cooperació amb països en vies de desenvolupament. El termini per a presentar sol·licituds serà de 30 dies hàbils a partir de la publicació de l’anunci de la convocatòria.

Així mateix, es van acordar les activitats que es duran a terme durant els pròxims mesos. Entre elles, aquesta vesprada a les 19.00 h en la plaça de l’Ajuntament es realitzarà una concentració amb motiu del Dia Internacional de l’Eradicació de la Pobresa, on membres del Consell llegiran un manifest de conscienciació sobre aquesta problemàtica mundial. La regidora de benestar social, Malú Blasco, assenyala “que es molt important sensibilitzar i visibilitzar al voltant de la problemàtica de la pobresa i les seues causes al món. D’aquesta manera, la importància de destinar l’ajuda del 0,7 % a projectes de cooperació internacional”. Cal recordar que l’Ajuntament de Morella es va adherir en el darrer plenari a la campanya Pobresa Zero Comunitat Valenciana.

Altres activitats planificades pel Consell són la commemoració del Dia dels Drets Humans, que es realitzarà amb la col·laboració del Col·legi de Primària i altres activitats per a Nadal.

Més informació: |