La Unió Musical de Vilafranca queda segona al certamen autonòmic

comarquesnord.cat . València . diumenge, 23 d'octubre de 2016 .
Etiquetes: , , ,

La Unió Musical de Vilafranca participa a la 38ª edició del Certamen Autonòmic de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, celebrat a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València. Amb quasi 70 músics al damunt de l’escenari, la Unió Musical de Vilafranca ha representat a la província de Castelló a la 2ª Secció aconseguint quedar en segona posició del Certamen amb 320 punts i un Primer Premi. L’Associació Fhilarmònica Alcudiana de l’Alcudia va aconseguir el primer lloc amb 376,5 punts i la Unión Musical de Bigastro sumava 300 punts.

La UMV queda segona al certamen autonòmic

“El proper concert de la Unió Musical de Vilafranca serà per Santa Cecília, el dissabte 26 de novembre”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

A València, la Unió Musical de Vilafranca sota la direcció de Pau Monfort interpretava en primer lloc “La Marxa de 1941” de John Williams com a pas-doble de presentació.

Com a obra obligada en aquesta secció del Certamen Autonòmic, sonava per part de les tres formacions el ‘Jaque a la Reina’ de Juan Gonzalo Gómez-Deval.

L’obra lliure interpretada per la Unió Musical de Vilafranca al Certamen Autonòmic de València van ser els “Quatre Interludis marins” de Benjamin Britten.

La Unió Musical de Vilafranca aconseguia el Primer Premi (amb la segona posició) al Certamen Autonòmic de la Comunitat Valenciana. La formació vilafranquina va comptar amb molts acompanyants a València, ja que dos autobusos es van desplaçar fins al Palau de les Arts Reina Sofía. El proper concert de la Unió Musical de Vilafranca serà per Santa Cecília, el dissabte 26 de novembre.

Més informació: | | |