David Millán firme la perfecció a Sanui i revalide el títol d’Aragó de Trial

comarquesnord.cat . Beseit . 26 d'octubre de 2016 .
Etiquetes:

David Millán va firmar la perfecció al Trial de Sanui i ha revalidat el títol de Campió d’Aragó de Trial a falta d’una prova per disputar. El pilot de Beseit va confirmar el seu estat de gràcia a la comarca de la Llitera, firmant el millor resultat de la temporada i emportant-se el seu 18è títol autonòmic. Un rècord a l’abast de molt poques persones. “No és arribar. És mantindre’s”, va entendre el pilot del Matarranya a l’hora de valorar esta impol·luta trajectòria. Un nou títol autonòmic a la butxaca que arribe després d’un trial gens fàcil a Sanui. Zones humides que van fer de la penúltima prova d’Aragó una carrera complicada. Però el pilot de Beseit va estar molt còmode a la moto, i va acabar el trial fent 0 peus. La segona posició va ser per a Sergio Monforte, fent 32 peus. I el tercer va ser Jorge Gali, amb 45 peus. Victòria incontestable de David Millán, encara que enguany ha tingut en la figura de Sergio Puyo, també del Matarranya, un rival dur de superar. Puyo no va córrer a Sanui per problemes d’agenda, però sí anirà a la carrera de Motorland que tancarà este diumenge el Trial d’Aragó, i on vol confirmar una 2ona posició que té al sac.

Qui sí va córrer a la categoria reina va ser Raúl Guimerá. El jove pilot del Matarranya va debutar en TR1 després d’assegurar-se fa unes setmanes el títol en categoria TR2 en la seua temporada de debut. Arribar i moldre, que es diu. No sol això. Guimerá va estar molt a prop de pujar al pòdium en la seua carrera de debut en categoria reina. Va fer 49 peus i es va quedar a sol 4 del tercer classificat. Raúl, un jove pilot que pinte maneres i sobre qui estan posades totes les mirades de cara al futur més immediat del Trial del Matarranya. A Sanui, i parlant de la categoria reina, també va córrer Juan Antonio Jávega, pilot del Matarranya que enguany ha tingut una participació molt intermitent a l’autonòmic. Per la seua part, Alejandro Millán, germà menut de David, no va córrer a Sanui. Sobre la carrera de Sanui, el campió David Millán va reconèixer que “tenia el títol a tocar. I a damunt vaig fer un gran trial. No vaig posar cap peu al terra”. En canvi, “el segon en va sumar 32. Enguany he canviat de marca. M’ha costat una mica adaptar-me. Però vaig arriscar a la carrera, la moto va anar molt bé i estava inspirat”, va afegir David Millán.

Però si en categoria reina la cosa va anar bé, millor encara va anar en categories TR3 i TR4. Quatre pòdiums de sis possibles a Sanui amb un Javier Bel imposant-se a verds, fent sol 4 peus i lluitant fins a l’últim dia per la tercera posició a la general. De fet, s’ho jugarà tot a una carta a Motorland contra Mario Micolau, company de club que va ser tercer a Sanui i que ara mateix ocupe la tercera posició a la general. Mario va sumar 14 peus a Sanui, els mateixos que Carlos Izquierdo, i que en no tindre tants ‘zeros’ que el seu company de club es va haver de conformar en la 4ta posició. I en grocs, doblet del Matarranya. Germán Mallor, que pràcticament les ha guanyades totes esta temporada, va ser primer a Sanui, qui va estar acompanyat per dos de casa nostra als calaixos del pòdium. Ricard Maña, corredor de Batea del Trial Matarranya, va acabar segon en un any que ha competit molt poc. Per la seua part, Álex Micolau va ser tercer i s’assegure la segona posició de la general. D’esta manera, i a falta de la carrera que es disputarà el diumenge a Motorland, els pilots del Matarranya s’asseguren doblet a TR1, títol a TR2, subtítol a TR4 i una tercera plaça a TR3. Resultats que avalen el treball d’este gran club.

Més informació: