A Cinctorres es pot aprendre les possibilitats de les plantes i herbes medicinals del Mediterrani

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimecre, 9 de novembre de 2016 .
Etiquetes: ,

Ha començat el curs de plantes medicinals que acull la localitat de Cinctorres aquest mes de novembre. Els propers 15 i 16 de novembre seran les properes sessions, a les quals encara es pot apuntar la gent interessada.

L’objectiu principal d’aquest curs és conèixer i descobrir les possibilitats que tenen les plantes i herbes de la zona del Mediterrani, que a més, són molt utilitzades com a remeis medicinals.

 

Comença un curs d’herbes medicinals a Cinctorres

"Encara estan obertes les inscripcions per apuntar-se al curs", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Són moltes les activitats que es durant a terme en aquestes classes. Des de preparació formativa fins a tallers pràctics és el que s’impartirà en estes sessions a la Casa de la Cultura de Cinctorres. “Farem classes teòriques i altres activitats com la creació de productes medicinals”, explica Laura Lecha, biologa i professora del curs.

El curs arriba gràcies al PEU, el programa d’extensió universitària, de la Universitat Jaume I de Castelló, el qual facilita un procés col·laboratiu en xarxa per al desenvolupament del territori i per arribar als pobles més allunyats. A més, segons comenta Laura Lecha “és una gran iniciativa fer aquests cursos en llocs on no tenen accès tan directe a la universitat i, el tema de les plantes és molt conegut per aquests pobles”.

El curs d’herbes i plantes medicinals a Cinctorres estava previst per l’estiu, però finalment es va haver de canviar de dates. Malgrat hi ha activitats que pel fred s’hauran de replantejar el curs comença amb bon peu i sobrepassant els 10 alumnes.

Més informació: |