Publicades les bases d’ajudes de l’Ajuntament de Morella per a projectes ONGs

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 8 de novembre de 2016 .
Etiquetes:

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló d’ahir s’han publicat les bases de la convocatòria d’ajudes de l’Ajuntament de Morella a organitzacions no governamentals que desenvolupen projectes de col·laboració en els països empobrits. Aquestes bases van ser aprovades pel Consell de la Solidaritat i ratificades posteriorment per unanimitat en sessió plenària del consistori. La dotació pressupostària ascendeix a 13.500 euros.

Des d’ahir estan publicades les bases en el BOP per a coneixement de totes aquelles entitats que complisquen els requisits per a poder presentar propostes que dediquen la seua activitat a la cooperació amb països empobrits. El termini per a presentar sol·licituds serà de 30 dies hàbils a partir de la publicació de l’anunci de la convocatòria.

Segons apunta Malú Blasco, regidora de Benestar Social, “l’Ajuntament de Morella contínua apostant per ajudar als països empobrits destinant el 0,7 % del seu pressupost municipal a través de ONGs amb representació a Morella o comarca que treballen per als més desfavorits”.

Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es crearà una comissió de valoració que decidirà l’assignació pressupostària destinada a cada projecte. És requisit indispensable que les ONGs realitzen una exposició davant el Consell per mitjà de qualsevol persona que els represente.
Les sol·licituds es presentaran en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Morella.

. Participació en el Fórum de la FEMP
L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, va participar en el Fórum organitzat per la Federació de Municipis i Províncies sobre Plans Nacionals de Patrimoni que va tenir lloc en la jornada d’ahir a Madrid. En aquesta ocasió, com a president de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, es va promocionar el patrimoni històric de Morella i el treball realitzat en aquest àmbit per la Mancomunitat.

Més informació: