Morella celebrarà este dissabte la Festa del Comerç

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 1 de desembre de 2016 .
Etiquetes: , ,

Aquest dissabte, com a colofó de la campanya “compra al teu poble”, es celebra la festa del comerç. En l’acte, que tindrà lloc en les sales gòtiques de l’ajuntament, es reconeixerà a Panaderia Garcia, amb el premi empresa amb Història; a Roque Gutierrez, amb el guardó esforç i dedicació; Perruqueria Yolanda, és l’establiment premiat en l’apartat “disseny i innovació”. Finalment s’atorga el premi “empresa emprenedora” al nou establiment morellà “Espai Lliure”.

La Festa pretén reivindicar el xicotet comerç de la localitat, ja que és clau per a mantenir una població viva, crear llocs de treball i perquè veïns i visitants puguen adquirir productes de qualitat sense necessitat de desplaçar-se a poblacions més grans. Comunicacions dels Ports, l’Ajuntament de Morella i Asetmico són els promotors d’aquesta iniciativa que finalitza reconeixent a diferents empreses i persones que contribueixen amb el seu treball diari a dinamitzar el teixit comercial de la població, i amb un sorteig de regals.

La campanya “compra al teu poble, tots eixim guanyant” ha comptat també amb una seixantena de comerços col·laboradors que han repartit entre els seus clients butlletes amb importants descomptes. Aprofitant aquest acte, el patronat de turisme presentarà el nou disseny de les caixes Regala Morella.

Més informació: | |