«Pis de lloguer» al teatre municipal de Morella

comarquesnord.cat . Morella . 13 de desembre de 2016 .
Etiquetes: , , ,

El fet de crear intercanvis en altres universitats per a Majors és ideal per conèixer altres activitats i, és l’objectiu de portar, des de Castelló, aquesta representació al teatre municipal de Morella. «Ja ho hem fet altres vegades i, estem molt contents del resultat que ofereix portar altres Universitats per a Majors per compartir experiències», apunta Malú Blasco, regidora de gent gran.

A més, aquest acte va tenir una connotació solidària i és que els diners de l’entrada és van destinar a ajudar als països empobrits, una recollida organitzada pel Consell de la Solidaritat.

De cara als pròxims esdeveniments, la Universitat per a Majors de Vilafranca i Morella prepara el concert de Nadal a l’església arxiprestal de Morella.

«Pis de lloguer» és una comèdia que va aconseguir fer riure i passar una bona vesprada al públic assistent, que va viure les històries i peripècies de dues dones que volen llogar un pis, en el qual res és el que pareix.

Des de la Universitat per a majors de Castelló ja han representat en diverses ocasions aquesta obra i, ara també l’han fet arribar fins a Morella. «Ens agrada molt poder representar ací l’obra perquè volem fer riure i passar una bona estona a la gent i, sempre és interessant fer-ho a altres alumnes de la Universitat per a Majors», informa Paco Duran, director i autor de l’obra Pis de lloguer.

La gent que es va acudir al Teatre Municipal va poder gaudir d’una actuació molt divertida a càrrec dels alumnes de teatre de la Universitat per a majors de Castelló, escrita i dirigida per Paco Duran.

Més informació: | | |