Vilafranca instal·la una il·luminació nadalenca als principals carrers

comarquesnord.cat . Vilafranca . 15 de setembre de 2016 .
Etiquetes:

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Vilafranca ha instal·lat una il·luminació especial per als Nadals a diferents carrers del municipi. Es tracta de les Avingudes de Castelló, Llosar i el carrer Major. Amb la llum nadalenca es pretén crear un ambient diferent, alegre i festiu en aquesta destacada època de l’any. A més, també s’ha decorat la façana principal de l’Ajuntament i diferents arbres dels jardins de l’Avinguda Llosar. A la Plaça d’en Blasc també s’ha col·locat el tradicional Arbre de Nadal i amb el Naixement als seus peus.

 

Vilafranca il·lumina els seus carrers per Nadal

"Les llums de Nadal es troben a les avingudes principals i al carrer major", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Per realitzar el muntatge de la il·luminació nadalenca, el consistori vilafranquí contracta a una empresa que s’encarrega de tota la instal·lació. Com a novetat cal destacar que en aquest segon any consecutiu d’il·luminació s’ha canviat el disseny respecte al passat any. La il·luminació dels principals carrers de Vilafranca, unida amb la de les tendes de ‘Vilafranca Espai de Comerç’ fan que el municipi compte amb un important atractiu afegit en aquesta època de Nadal.

Des dels darrers dies del mes de Novembre, Vilafranca compta amb aquesta il·luminació especial per Nadal i amb les que es comptarà durant les properes setmanes. L’any passat les llums encara van romandre enceses fins al cap de setmana de Sant Antoni. Vilafranca amb les seues llums de Nadal als carrers es prepara per viure una de les èpoques de l’any més especials.

Més informació: