Els alumnes de catequesi fan la tradicional visita als malalts

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 21 de desembre de 2016 .
Etiquetes: , , , ,

Els alumnes de catequesi de Morella van realitzar el passat dimecres la tradicional visita als malalts, una fita assenyalada al calendari que porta vora 40 anys de duració.

Els xiquets aprenen a valorar la importància de la Gent Gran en el conjunt de la societat. A més a més, enguany ha segut el any de la misericòrdia, i dins de les obres que commemoren aquesta data, està la de visitar als malalts. «Hem treballat les obres de misericòrdia i una d’elles és la de visitar i cuidar els malalts, ara poden aplicar el que han après a Catequesi», explica Susana Pitarch, catequista.

Aquesta data també es molt esperada per tots els malalts que els xiquets visiten, ja que suposa una gran alegria en la prèvia de les festes nadalenques. Susana Pitarch, catequista, afirma que «els xiquets s’ho passen molt bé i els agrada cantar i visitar la gent gran, però la seua visita també és molt profitosa per als més majors».

Amb les visites a la Residència, el Centre de Dia i els domicilis particulars, els xiquets de la catequesi de Morella estan cada vegada més prop de gaudir de les vacacions nadalenques.

Més informació: | | | |