Es milloren diverses pistes i camins al terme de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 22 de desembre de 2016 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella, mitjançant les ajudes de la Diputació Provincial i amb la maquinària de l’ens provincial, ha realitzat a les darreres setmanes la millora de diferents pistes i camins al seu terme municipal. Es tracta d’una actuació que té lloc de manera periòdica i en la que els consistoris demanen a la Diputació la millora de camins i pistes que consideren més importants.

La gran extensió del terme municipal de Morella fa que amb aquesta ajuda de la Diputació no se puga actuar més que a unes poques zones, ja que les màquines treballen els mateixos dies a cada poble. «Nosaltres tenim els mateixos dies que tots els pobles per a que les màquines treballen i els terrenys tenen molta més extensió, s’hauria de buscar una manera d’equiparar-ho», assenyala Rafa Pallarés, regidor d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Morella

Les petites actuacions que s’han pogut realitzar amb aquestes ajudes de la Diputació, s’han centrat especialment en una part concreta del terme municipal de Morella, anomenada la zona de la Vega dels Llivis és la que ha comptat amb les millores en aquesta ocasió.

Per al proper any s’espera poder continuar reparant més camins amb aquestes ajudes i intervencions que realitza l’Ajuntament de Morella amb la col·laboració de la Diputació.

Més informació: