El Consell Agrari de Morella mostra interès en la reparació de dues basses d’aigua

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 2 de gener de 2017 .
Etiquetes: ,

El Consell Agrari de Morella ha celebrat recentment una de les seues reunions periòdiques i anuals en les que s’han tractat diferents temes d’actualitat per als ramaders i agricultors del terme de Morella. Les diferents actuacions a pistes i camins que s’han realitzat a les darreres setmanes va ser una de les qüestions que es van tractar.

Un altre dels temes importants dels que es parlava al Consell Agrari de Morella va ser l’aigua. En concret, se va centrar el punt en la construcció d’una nova bassa a la Torre Segura. A més, s’ha mostrat interès en la reparació de dues basses més al terme municipal de Morella i que no es troben en bones condicions. Concretament son les basses de la Fàbrica de Giner i la del Peiró. Un punt destacat de la reunió del Consell Agrari es centrava en qüestions cadastrals, de les que s’informarà més avant amb total detall, segons s’apuntava per part de l’Ajuntament de Morella.

Una important reunió la celebrada per part del Consell Agrari de Morella, dins dels periodes habituals en els que es celebren aquest tipus de reunions. Temes d’interès per a agricultors i ramaders que es van posar damunt de la taula per ser analitzats amb profunditat.

Més informació: |