Morella estrena aquest dimarts una nova edició del Jocambient

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 2 de gener de 2016 .
Etiquetes: , ,

Una de les activitats estel·lars de les festes nadalenques a Morella és el ja tradicional Jocambient. Aquestes activitats es desenvolupen al espai firal fa les delícies de tots els xiquets i xiquetes any rere any.

 

S’ultimen els preparatius pel Jocambient més participatiu

"Els integrants del Consell dels Xiquets han tingut un gran poder decisiu", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Enguany, una de les novetats ha sigut que tant el Consell dels Xiquets com el Consell de la Joventut han tingut un paper clau en la concepció de l’espai. Els representants del Consell dels Xiquets han ajudat a seleccionar els castells unflables i, han escollit també altres jocs i activitats que podran gaudir els xiquets a partir de demà. Ademés, han donat la seua opinió sobre el Jocambient i altres assumptes.

Entre les novetats més destacades de l’edició és l’anomenat “Saltapins Indoor”, que constarà d’una tirolina que travessarà tot l’espai firal i altres activitats com un quadrangular amb ponts tibetans i altres accessoris.

Un any més, tot s’està preparant a l’Espai Firal de Morella per a que els més menuts gaudeixen i comencen l’any amb els seus companys i amics. A partir de demà a partir de les 11h del matí els xiquets i xiquetes tenen una cita per a saltar, jugar i passar-ho bé a l’edició 2017 del Jocambient, que finalitzarà el dia 5 de gener.

Més informació: | |