“El guardià de les trufes” protagonitza un nou episodi dels Diàlegs dels Ports

nord · la televisió comarcal . 18 de març de 2016 .
Etiquetes: , ,

Aquest dimarts, la sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella va viure una nova edició dels “Diàlegs dels Ports” un cicle cultural impulsat per el Centre d’Estudis dels Ports en el que diferents autors mantenen diàlegs amb convidats qualificats al voltant dels temes que tracten en els seus llibres. Aquest ha sigut el ultim capítol del cicle fins a la primavera, moment en el que es reprendran les converses.

En aquesta ocasió Félix Edo, escriptor i professor, i Joan Garí, periodista de diversos mitjans, han analitzat l’obra titulada “El guardià de les trufes” que relata, en diferents escenaris temporals, la vida dels habitants dels masos en època de la Guerra Civil i les confrontacions entre els maquis i la Guàrdia Civil per tot el territori.

La vida dels masovers, els problemes que tenien i com van ser tractats en els diferents moments de l’historia recent son alguns dels assumptes més importants que “el guardià de les trufes” posa de manifest. Tractar de posar de manifesta aquesta injustícia històrica és el que es pretén en aquesta novel·la

“Diàlegs dels Ports” tornarà el proper 22 d’abril amb la conversa entre Adolf Piquer i Ernest Querol, al voltant del llibre “Argumentació. Teoria i pràctica”.

Més informació: | |