Victòries contundents de juvenils i cadets i derrota molt clara dels infantils de Vall-de-roures

comarquesnord.cat . Matarranya . 18 de gener de 2017 .

Victòria incontestable de l’equip juvenil de l’Escola de Futbol Base, que va superar de forma contundent al Móra d’Ebre, cuer de la categoria, per un clar (0-7). Victòria que es va resoldre ben prompte, que a la primera part quedava sentenciada gràcies a un clar (0-3). Partit que va servir a la vegada per a provar coses, canviar de sistema de joc i donar minuts als jugadors que no tenen tant de protagonisme. Una victòria que val per mantindre la primera posició a la classificació, i al mateix temps per traure’s l’espina de l’empat contra pronòstic que es va viure la setmana anterior a casa contra un rival de la zona baixa com és Jesús i Maria.

Per la seua part, també va ser contundent la victòria dels cadets, que van superar al Móra d’Ebre per un clar (0-8). Partit que també es va resoldre a la primera part, amb un gol inicial quan encara no s’havien jugat 30 segons, i que permet consolidar la sisena posició, obrint un forat de 6 punts a La Cava, màxim perseguidor. Per la seua part, els infantils van caure de forma molt contundent. Derrota contra el Jesús i Maria per un (0-9) que fa molt de mal. Els alevins van tindre jornada de descans, i tornaran a la competició a partir d’esta setmana.