Jornada sense classes i moltes dificultats als carrers de Morella per la neu

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 20 de gener de 2017 .
Etiquetes: , ,

Morella ha iniciat la jornada de divendres amb un important gruix de neu als seus carrers i places. La intensa nevada caiguda en la vesprada-nit de dijous i durant aquesta matinada està ocasionant molts problemes. Un d’ells és poder accedir als vehicles i poder traure’ls a la circulació. A moltes zones de Morella s’han vist importants treballs de pala per poder traure tota la neu acumulada als vehicles i als seus voltants. Una costosa tasca que presenta sempre molts problemes.

 

La neu bloqueja Morella en la jornada de divendres

"Jornada sense classes i moltes dificultats als carrers del municipi per la neu", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Els vehicles de manteniment de l’Ajuntament de Morella amb pala i salers i les màquines llevaneus han estat treballant de debò durant tota la jornada. Fins i tot s’ha hagut d’ajudar a automobilistes als mateixos carrers del municipi per poder accedir a les cotxeres. A la zona de Sant Miquel també s’utilitzava la pala per poder traure vehicles.

L’Alameda presenta aquest divendres un aspecte espectacular, amb grossos de més de 40 centímetres en alguns llocs. Allí es troben ubicats els centres escolars de Morella, que a l’igual que els de la majoria de pobles de la comarca han tancat les seues portes en la jornada d’avui. Els més menuts aprofiten la neu per a xalar al màxim i els trineus ja s’han deixat veure en el matí de divendres a la Plaça Colom. Era un bon moment per poder fer ninots de neu a la mateixa plaça.

Els carrers més cèntrics de Morella també presentaven moltes dificultats per ser transitats. Descartada la circulació de vehicles, no era fàcil anar caminant en algunes zones com per exemple a la part dels Porxes. Al carrer Segura Barreda, la Brigada de l’Ajuntament realitzava unes peculiars tasques de manteniment als adorns de Nadal on s’acumulava molta neu i resultava perillós que caiguera damunt de la gent.

I continua nevant. Fins a quan?? Les previsions indiquen que divendres pot continuar sent una jornada amb intensa neu durant tot el día. Dissabte la situació podría canviar i millorar.

Més informació: | |