Les ONG’s presenten 7 projectes al Consell de la Solidaritat

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 6 de febrer de 2017 .
Etiquetes:

Ja s’han presentat els projectes de les Organitzacions No Governamentals (ONG’s) a Morella i que aspiren a comptar amb l’aprovació per desenvolupar-los amb el 0,7% del pressupost de l’Ajuntament de Morella, destinat a causes solidàries. La presentació dels projectes és un pas previ per tal de que puguen ser estudiats amb detall per part d’una Comissió que s’ha format a tal efecte.

A banda dels diners que l’Ajuntament de Morella aporta amb el 0,7% del seu pressupost, enguany s’ha comptat amb una aportació voluntària que ha fet augmentar la dotació econòmica. El total serà repartit entre els projectes que aproven, tant el Consell de la Solidaritat com el Ple de l’Ajuntament de Morella. «El pressupost amb el que es compta és de 15.000 euros que es repartiran entre totes les ONG’s que es seleccionen», explica Malú Blasco, regidora Benestar Social.

El procediment per tal d’adjudicar aquesta ajuda a les ONG’s ha de complir diferents passos i en aquestes moments es troba en una fase important ja amb els projectes presentats i sent estudiats. A les properes setmanes tindrà lloc la decisió del Consell de la Solidaritat al voltant dels projectes que han estat presentats i s’intentarà presentar-los al proper mes de febrer que tindrà lloc pròximament.

Més informació: