Cinctorres comptarà amb 200.000 euros per millorar camins

comarquesnord.cat . Cinctorres . divendres, 10 de febrer de 2017 .
Etiquetes:

El municipi de Cinctorres comptarà amb una important ajuda per tal de millorar pistes i camins al seu terme municipal. Una ajuda que arriba des de la Generalitat Valenciana en un procés que es va encetar fa un temps amb l’anàlisi dels camins i pistes en els que s’havia d’actuar. Un projecte que es centrarà fonamentalment en els camins que condueixen a finques i explotacions ramaderes amb activitat.

Amb aquesta quantitat de 200.000 euros aportada per la Conselleria d’Agricultura, l’Ajuntament de Cinctorres espera que es puga fer una important actuació a diferents pistes i camins del seu terme municipal ho necessiten i que puguen facilitar l’accés a masos i explotacions ramaderes. «Gràcies a l’ajuda de la conselleria d’agricultura podrem millorar aquestes pistes que facilitaran l’accés a algunes explotacions ramaderes del municipi», explica Toni Ripollés, alcalde de Cinctorres.

Les nevades no contribueixen molt a conservar l’estat de pistes i camins, si bé les tronades amb molta precipitació solen perjudicar-les més.

De fet, després del passat episodi de neus registrat al mes de gener, es va observar com els camins no havien patit massa desperfectes. Es va revisar ràpidament el seu estat.

L’Ajuntament de Cinctorres col·laborarà en tot el possible en una millora tant important dins del seu propi terme municipal i que s’espera puga realitzar-se en aquest any 2017.

Més informació: