Acceptada l’extinció de l’associació Fira Magdalena

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 13 de febrer de 2017 .
Etiquetes: , ,

Al ple ordinari de febrer, l’Ajuntament de Vilafranca ha acceptat l’extinció definitiva de l’Associació ‘Fira de la Magdalena’, assumint totalment l’organització de la mostra que es celebra al mes de juliol. Certament, ja fa uns anys que és l’Ajuntament el que organitza la Fira. El grup de persones que van conformar l’Associació ‘Fira de la Magdalena’ per recuperar-la i potenciar-la, ja fa un temps que per diferents qüestions van anar deixant aquestes funcions. Va ser aleshores quan el consistori vilafranquí assumia tot el referent amb el certamen firal.

 

L’Ajuntament de Vilafranca organitzarà la Fira de la Magdalena

"Les persones que van conformar fa més de 20 anys l’Associació ‘Fira de la Magdalena’ han anar deixant les funcions organitzatives", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

En aquest ple, es podria dir que de manera oficial s’ha fet efectiva l’extinció i des de l’Ajuntament de Vilafranca s’han acceptat les donacions realitzades per l’Associació amb tots els elements d’infraestructures de que disposa. Un tràmit que arriba en aquests moments però que en la pràctica ja s’encarregava l’Ajuntament.

L’any 1996, Vilafranca recuperava la ‘Fira de la Magdalena’, un esdeveniment perdut des de feia moltes dècades i que poc a poc ha anat agafant una gran importància al calendari festiu de Vilafranca. La seua celebració sol tindre lloc el tercer cap de setmana de juliol i es compta amb una important exposició artesana, comercial i ramadera als carrers de Vilafranca. Al seu voltant s’organitzen també moltes activitats culturals.

Més informació: | |