Vilafranca adjudica el 0,7% del pressupost a les ONG’s

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 13 de febrer de 2017 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca aprovava en la darrera sessió plenària l’adjudicació de les ajudes del 0,7% del pressupost, destinades a projectes humanitaris que desenvolupen diferents ONG’s arreu del món. En aquesta oportunitat, el Consell de la Solidaritat i l’Ajuntament de Vilafranca seleccionaven tres projectes entre tots els que es van presentar. «S’han presentat cinc ONG’s i, hem triat tres que ens han semblat els projectes més interessants. Finalment destinares 8664 euros», explica Betlem Pons, regidora Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca.

Dels tres projectes hi ha un, el de Adecoi, que compta amb major dotació econòmica. Mans Unides i Youcanyoulé també han rebut el suport de Vilafranca per al desenvolupament de les seues tasques a diferents països. En el cas de Youcanyoulé, és la primera vegada que l’Ajuntament de Vilafranca adjudica una quantitat econòmica per als seus projectes, que en aquest cas es desenvolupa al país africà de Ghana.Totes les ONG’s demostren a l’Ajuntament de Vilafranca la realització dels projectes que han segut adjudicats amb diferents informes i memòries. El procediment per tal de lliurar els fons del 0,7% passen primerament pel Consell de la Solidaritat.

Adecoi amb el projecte per al dispensari mèdic a Paraguai, Mans Unides al voltant d’un projecte educatiu al voltant de les dones indígenes i Youcanyoulé amb el seu treball sobre el control de la hipertensió a Ghana han segut les tres ONG’s seleccionades enguany per l’Ajuntament de Vilafranca en matèria solidària.

Més informació: |