En marxa una gran xarxa d’opinions i activitats per als joves

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 21 de de 2017 .
Etiquetes:

‘Xarxa Jove’ ha realitzat una nova reunió a Morella amb representants del consistori i també amb moltes de les ADLS de la comarca dels Ports i agents culturals de diferents Ajuntaments. Amb aquesta iniciativa es pretén crear una gran Xarxa amb la qual es tracten opcions i activitats per als joves. Es comptava amb la presència de la vilafranquina Zaira Fabregat com a representat de l’Institut Valencià de la Joventut.

Nova reunió de “Xarxa jove” a Morella

“Es posen en comú noves idees per desenvolupar amb els joves dels Ports”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Una de les idees és la de posar en comú moltes de les activitats que es puguen proposar i que es forme un gran grup de persones involucrades dels diferents pobles de la comarca dels Ports. «És molt important que hi haja col·laboració de tots per a que això puga tirant endavant i mantenir-se durant temps», explica Judit Garcia, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Morella.

Les problemàtiques són diferents segons les edats dels joves i també les activitats que es volen proposar, per tal d’arribar així a tots ells i elles. També és important posar en pràctica les decisions i acords que s’obtenen de reunions com la celebrada a Morella. Des de l’Institut Valencià de la Joventut es coordinen les accions i es manté el contacte per convocar properes trobades. ‘Xarxa Jove’ ja ha aconseguit realitzar activitats a molts municipis de la comarca dels Ports. S’ha potenciat el funcionament de l’Espai Jove de Vilafranca i s’han posat en marxa altres de similars característiques a Morella, Castellfort o Sorita. Son alguns dels treballs realitzats en el curt període de funcionament que porta fins ara ‘Xarxa Jove’ en un projecte que obri moltes possibilitats.

Més informació: