El grup de dones de Forcall segueixen un curs d’enfortiment del sòl pelvià

comarquesnord.cat . Forcall . dissabte, 4 de març de 2017 .
Etiquetes: ,

El gimnàs de Forcall acull durant diverses sessions un curs d’enfortiment del sòl pèlvic i de millora de salut de les dones. L’objectiu primordial del curs és que les dones tinguen informació i sàpiguen com treballar aquest múscul. El sòl pèlvic és una part molt important del cos, sobretot per a les embarassades, però en general per a totes les dones ja que treballar-lo genera molts i diversos beneficis. Des de l’Associació de Dones Els Tres Rius de Forcall han organitzat aquest curs perquè creuen que és molt important per a totes les dones. La propera sessió serà el 1 d’abril i encara es poden apuntar noves participants.

Durant el curs es faran diferents activitats centrades en el sòl pelvià però també es vol intentar motivar a les dones a que coneguen millor el seu cos. La metodologia està centrada en diferents exercicis que es combinaran amb passos de dansa oriental per tal de fer el curs més divertit. «Trabajar esta parte del cuerpo es muy importante y aquí intentaremos hacer ejercicios que se pueden realizar en casa para que las mujeres practiquen en el día a día y sigan trabajando este músculo», explica Annelise Bello da Veiga, professora del curs.

Dissabte es va donar inici a aquesta nova activitat que es suma a les altres variades i diverses que ja estan en marxa per a les dones del municipi i de tota la comarca. «Fem spinning, tallers de costura, pilates i ara este curtet per al sòl pelvià. A més, també estem programant unes activitats de cuina per a més endavant», comenta Conxita Blasco, presidenta Associació de Dones Els Tres Rius de Forcall. Els cursos i la resta d’activitats que organitzen des de l’Associació de Dones Els Tres Rius de Forcall són moments i punts de trobada entre les dones del poble en els que passen l’estona juntes i mentre fan esport, s’entretenen o aprenen noves coses.

Més informació: |