Les dones de Vilafranca celebren el 8 de Març en un sopar de germanor

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 11 de març de 2017 .
Etiquetes:

El Grup de Dones de Vilafranca ha celebrat el tradicional sopar de germanor que tots els anys organitza al voltant del 8 de març. Un acte que serveix per tancar les activitats relacionades amb la commemoració del Día Internacional de la Dona. A Vilafranca no hi ha tradició de celebrar la festa de Santa Àgueda, si bé en una data prou propera es celebra aquesta gran reunió de dones per sopar i fer festa. Les membres de la Junta Directiva de l’associació Grup de Dones de Vilafranca, s’ha encarregat una vegada més de tots els amaniments.

Una vegada més s’ha comptat amb una gran resposta per part de les sòcies en la festa del 8 de març. El Restaurant l’Escudella s’encarregava de preparar el sopar.

A més, es comptava durant el cap de setmana amb la projecció de la pel·lícula “Sufragistas”, amb la que quasi s’omplia el pati de butaques del Vídeo Club. “La pel·lícula la va buscar Maria Amparo Monfort i ella s’ha encarregat d’organitzar-ho. També ha estat molt participatiu aquest acte i estem molt contentes de com ha anat tot”, explica Pili Folch, del Grup de Dones Vilafranca.

El Grup de Dones de Vilafranca es centrarà ara en la preparació de noves activitats per a la primavera i l’estiu. Un viatge que es realitzarà a finals d’abril a Granada, els amaniments per a la Fira de la Magdalena o la presència a la Trobada Comarcal d’Olocau del Rei seran algunes d’elles.

La festa del Grup de Dones de Vilafranca va resultar molt animada i durava fins a altes hores de la matinada. Cal recordar que aquesta entitat canvia a la meitat de la seua Junta Directiva anualment. La seua principal missió és la de dinamitzar el paper de les dones amb l’organització de nombroses activitats i la lluita constant per defensar els seus drets.

Més informació: