La Marie Claire, mèrit a la Innovació per la Diputació

comarquesnord.cat . Castelló . dissabte, 18 de març de 2017 .
Etiquetes: , , ,

Dissabte es va celebrar a Castelló el Dia de la Província un acte en el que es dóna reconeixement als castellonencs més il·lustres de la província i la seua feina i aportació a la província. Així mateix, a la nostra comarca també estem d’enhorabona ja que va recaure un guardó per a la fàbrica tèxtil Marie Claire de Vilafranca.

 

La Marie Claire rep un dels premis del Dia de la Província

"El premi destacava el mèrit a la innovació per l’empresa que va nàixer fa més de 110 anys", apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El premi destacava el mèrit a la innovació per l’empresa centenària que va nàixer fa més de 110 anys a Vilafranca per passar d’una antiga fàbrica a la major planta de producció del sector tèxtil a Europa amb més de 700 treballadors. Es tracta, tal i com ha relatat el president del Govern Provincial, Javier Moliner, d’un premi a una empresa que ha sabut adaptar-se i ser puntera en el seu sector però també al reconeixement a l’aposta de la Marie Claire per l’interior de Castelló, per decidir que la riquesa del seu projecte es quede als nostres pobles i així també es queden les oportunitats, la gent i amb la gent la vida.

A la gal·la, realitzada a la celebració del Dia de la Província, també es va fer entrega de l’Alta Distinció a Avelino Corma pel seu treball en ciència i tecnologia, es va premiar a Carlos Latre amb el guardó al Mèrit a les Arts, Bruno Soriano amb el mèrit esportiu i el Tio Enrique per la seua lluita amb la Fundació Punjab amb el mèrit a la solidaritat.

Aquest esdeveniment que tenia lloc a la Sala de Recepcions de la Diputació de Castelló és una cita i trobada anual per tal de donar valor i difusió a la feina i treball dels castellonencs.

Més informació: | | |