Ajudes del IVACE per a modernització i dotació d’infraestructures i serveis en àrees industrials

comarquesnord.cat . València . dijous, 23 de març de 2017 .
Etiquetes: , ,

La Conselleria d’Economia Sostenible, mitjançant l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), ha llançat la primera convocatòria d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en el marc del seu pla de reindustrialització previst per al període 2017-2019.

Aquestes ajudes van dirigides als ajuntaments i el pressupost amb el qual compten enguany és de 16,5 milions d’euros. Això ajudarà a millorar els 122 polígons que actualment hi ha registrats a l’Alt i al Baix Maestrat, a La Safor, a La Vega Baixa, El Comptat, a l’Alcoià, la Vall d’Albaida i també a la nostra comarca. De fet, del pressupost total, 2.215.000 euros es destinen a les comarques dels Ports, l’Alt i el Baix Maestrat.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, considera que ‘amb aquestes ajudes es culmina una meta marcada a l’inici de la seua legislatura i una reivindicació dels mateixos ajuntaments i dels empresaris’.

L’ajuda de l’IVACE és del 100% dels costos subvencionables. I cada ajuntament pot presentar un únic projecte, independentment que aquest compte amb diverses accions de millora de les que comprén aquest Ens. El termini per a presentar les sol·licituds és de 27 de març fins al 19 d’abril.

Cal recordar que aquest pla té per objectiu vertebrar el territori, revitalitzar les comarques i oferir a les empreses les millors infraestructures i instruments per a ser més competitius. Una altra acció complementària és el Mapa del Sol Industrial de la Comunitat Valenciana, presentat el passat mes de gener pel conseller, Rafa Climent, que ajudarà a promocionar el sol industrial disponible en tota la Comunitat.

Més informació: | |