L’Ajuntament convoca una plaça d’ocupació per poder obrir més hores el Casal Jove

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 23 de març de 2017 .
Etiquetes: ,

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Morella ha anunciat la convocatòria d’una plaça de treball per poder reforçar l’horari del Casal Jove de Morella. El seu funcionament i la demanda dels joves que l’utilitzen han impulsat al consistori morellà en aquesta convocatòria i es busca un monitor que puga fer unes hores en aquest espai durant els caps de setmana. En el que portem d’any 2017, el Casal Jove ha rebut un impuls molt important i està sent cada vegada més utilitzat.

L’Ajuntament de Morella el va tornar a obrir i ha estat a l’espera de veure el seu funcionament per prendre decisions com aquesta.«Molts joves han demanat que es faça una ampliació de l’horari ja que els agrada molt anar al Casal i també voldrien poder accedir-hi en dissabtes. Hem aconseguit que els xiquets donen continuïtat a aquest espai i que vulguen més horaris, només tres mesos després d’haver tornat a obrir», comenta Judit García, regidora de joventut de l’Ajuntament de Morella.

Els interessats i interessades en poder presentar-se a la convocatòria ho han de fer el més aviat possible posant-se en contacte amb l’Ajuntament de Morella. Amb aquesta plaça es pretén cobrir millor els caps de setmana i altres èpoques de més utilització del servei. Els principals requisits són tenir el títol de monitor de lleure i tenir disponibilitat els caps de setmana.

Amb les reunions que s’han realitzat entre joves de diferents municipis impulsades per Ajuntaments i també pel Consell Valencià de la Joventut, serveis com el Casal Jove de Morella han pres un important impuls com es demostra amb la convocatòria d’aquesta plaça.

Més informació: |