El projecte “Elles Trien” es mostra a Morella amb una exposició fotogràfica

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 25 de març de 2017 .
Etiquetes: ,

El projecte ‘Elles Trien’ d’Assemblea de Cooperació per la Pau ha inaugurat a la Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella la seua exposició fotogràfica, fruit del viatge realitzat per Lara Adell, Miguel Ángel Troncho, Mónica Segura i Anabel Ejarque a Tunísia. Des d’Assemblea de Cooperació per la Pau s’han mostrat molt satisfets pel resultat del projecte ‘Elles Trien’, tal i com es va posar de manifest a la taula rodona prèvia a la inauguració de l’exposició. «Estem molt contents per aquest resultat final d’un llarg treball i, d’un projecte que ha treballat diferents eixos, diferents països i diferents realitats i que ara queda plasmat en aquesta exposició», explica Laura Guardiola, tècnica d’Assemblea de Cooperació per la Pau.

La participació al viatge a Tunísia del dissenyador gràfic i fotògraf Miguel Ángel Troncho, ha permès comptar amb tot el material audiovisual presentat en aquesta exposició a Morella. La presència de les dones tunisianes a la comarca dels Ports, si bé no s’ha recollit en aquesta exposició fotogràfica també es fa visible a la Sala del Consell.

La Sala del Consell de l’Ajuntament de Morella comptarà fins el 23 d’abril amb aquesta exposició tant especial, que apropa Tunísia i la comarca dels Ports amb el projecte ‘Elles Trien’.

Més informació: |