LA FALSA: “Comunicacions”

Joan Carles Marcobal . 26 de març de 2017 .
Etiquetes: ,

Vivim al món de la pressa, avui en dia no hi ha ningú que puga estar aturat un moment, el temps és or i no podem perdre’l viatjant… ni mirant, ni admirant. Totes les lluites, demandes i reivindicacions van en el sentit de viatjar més i amb menys temps. La comunicació és el futur en diuen alguns i així sembla ser. Per a les generacions que hem conegut un altre mode de viure i viatjar (en tres horetes a Castelló escoltava dir als camioners quan era menut) ens esgarrifa encara pensar com enlairant-se a les 17.15 h. d’un aeroport italià pugues estar assegut sopant a les 21.30 h. en una taula morellana.

Esta setmana escolto que anaven a efectuar-se proves de l’AVE entre Castelló i València, un mitjà que permetrà unir Castelló i Madrid amb menys de dos hores i mitja. Actualment eixe recorregut l’efectua un Alvia en aproximadament dos hores i 50 minuts. El temps corre massa i no volem que s’ature, hem de córrer encara més… a no ser que visquem a comarques oblidades. El passat cap de setmana, amb motiu de les festes de la Magdalena, la comarca dels Ports (al menys des de Morella) va estar 72 hores sense transport públic a la resta de la província, de dissabte a dimarts. Ens explique algú de què ens valen aves i aeroports?

Quina llàstima que alguna regidora capitalina enormement preocupada per la intencionalitat de les activitats culturals a Morella no vingués a fiscalitzar-la utilitzant el transport públic. Se n’adonaria que ‘España se rompe’… per les zones deprimides i despoblades.

Més informació: |