Los Pueblos más Bonitos de España reben el guardó Premi anual de turisme Asetmico

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 26 de març de 2017 .
Etiquetes: ,

El president de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, Joaquín Deusdad, ha presidit l’Acte Institucional del Lliurament del “Premi anual de turisme Asetmico” que ha recaigut aquest 2017 en la’Associació de Los Pueblos Más Bonitos de España en la seua 26a edició.

En paraules de Joaquín Deusdad “el guardó ha d’ajudar a l’associació per l’aportació al posicionament turístic de Morella i comarca com a destinació turística, per la tasca de Difusió i associació de Morella com ara un poble de qualitat”.

Francisco Mestre, President de l’associació va mostrar el seu agraïment a les institucions presents a l’acte i va explicar que “per a aquesta associació és un honor i un orgull poder rebre el guardó, un premi que reconeix el treball i l’esforç que fa l’associació per la promoció dels nostres pobles, un treball que és una passió i que ho fem cada dia dins de i fora de les nostres fronteres, treballant intensament de la mà dels nostres alcaldes, pel que més volem, els nostres monuments, els nostres camps i les nostres gents “afegir” crec que aquest és el camí, que tots avancem junts a defensar el futur dels nostres fills, que és mantingui el nostre patrimoni, la nostra cultura, els nostres oficis i la nostra gastronomia, i que cada any puguem rebre molts turistes de l’única manera que sabem, amb tot el nostre cor “, va concloure el President.

A l’acte van estar presents representants de la Generalitat Valenciana, Diputació de Castelló, Mancomunitat dels Ports, Alcaldes de Morella i pobles de la comarca, part dels 150 associats i la junta directiva de l’associació.

. Morella acreditada com a Citta Slow
Morella ha rebut aquest cap de setmana l’acreditació com a Ciutat Slow a la reunió celebrada a Begur. Juntament amb Pals i Begur, Morella aconsegueix la denominació de Citta Slow que només 8 ciutats posseeixen a Espanya. D’aquesta manera, la capital dels Ports entra en un selecte grup de localitats del món amb un aspecte diferenciador entorn a la seva forma de vida, productes de proximitat, sostenibilitat mediambiental i patrimoni.

Més informació: |