Saltapins, amb més horaris pels dies de Setmana Santa

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 6 d'abril de 2017 .
Etiquetes: , ,

El parc d’aventures Saltapins amplia horaris a partir d’aquest cap de setmana, per la temporada de Setmana Santa. En passar aquestes dates, s’obrirà el parc tots els caps de setmana. A més, el parc ara ja està totalment condicionat. A l’hivern es van fer unes millores al punts de recolzament dels circuits i, ara s’ha adaptat la part de camins i senders pels visitants que no pugen als arbres.

«Després de les reformes que hem fet tant als circuits com a la part de baix, on hi ha els camins del parc, Saltapins queda totalment condicionat per tal de rebre les visites dels valents que s’animen a venir. A més també recordem que es poden fer reserves per a grups de mínim 12 persones», apunta el regidor de turisme de l’Ajuntament de Morella, Jorge Garcia.

Amb Saltapins amb les millores fetes i amb més horaris d’obertura Morella suma un atractiu més per a la Setmana Santa que, ja està preparant-se per rebre tots els turistes que arribaran aquests propers dies a la capital de la comarca dels Ports. El regidor de turisme de l’Ajuntament de Morella ha pronosticat una bona campanya de Pasqua i, ha animat a veïns i visitants a gaudir de Morella i totes les activitats previstes per aquestes festes.

Més informació: | |