La Diputació atendrà les demandes dels veïns dels Ports i asfaltarà el Camí de la Canà

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 2 de maig de 2017 .
Etiquetes: , ,

La Junta de Govern de la Diputació ha aprovat aquest migdia una inversió de 300.000 euros mitjançant la qual propiciarà l’asfaltat d’aquest transitat camí rural a través d’una actuació que té un termini d’execució de dos mesos i que “millorarà les comunicacions en aquesta comarca de l’interior de la província en millorar la seguretat vial i, per tant, la qualitat de vida dels seus veïns”.

El diputat responsable de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha posat en valor la importància d’una inversió que “ens permetrà oferir una solució eficaç a un problema que es perllonga massa en el temps i que amenaça el benestar dels castellonencs que diàriament han de transitar per aquest camí”.

No en va, tal com ha ressaltat Juan, “malgrat ser un camí rural estem davant un vial que és bàsic per a la comunicació de la comarca pel que adequant el Camí de la Canà millorarem les comunicacions dins de la comarca dels Ports i sumarem més i millors oportunitats als seus veïns”.

D’aquesta manera, ha afegit el diputat provincial, “fem un pas més dins d’un dels principals eixos estratègics en la gestió d’aquesta administració com és el de la consolidació de la població al món rural castellonenc a través de la campanya Repoblem. Millorar les infraestructures vials és clau per impulsar el desenvolupament del territori i generar el millor escenari possible perquè el teixit empresarial de l’interior guanyi en competitivitat”.

. 2,2 milions d’euros d’inversió
El diputat de Carreteres ha recordat que en la mateixa Junta de Govern s’ha aprovat una inversió de fins a 2,2 milions d’euros per a la realització d’obres de manteniment, conservació, modernització i gestió integral de la xarxa de carreteres la titularitat de les quals ostenta l’administració provincial.

Es tracta d’actuacions que “milloraran les comunicacions a la província i que tindran un pes especial a l’interior de la província per acostar les oportunitats fins a les zones rurals castellonenques. Aquestes inversions ens permeten igualar les oportunitats entre l’interior i la costa, els pobles petits i els grans, en reduir els temps de transport i millorar la seguretat vial”.

Més informació: | |