Futbol de llegenda amb el Morella i el València

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 12 de maig de 2017 .
Etiquetes: ,

Els jugadors “llegenda” del València Club de Futbol i els Veterans del Morella Futbol Club van jugar divendres un partit amistós al Camp de la Fàbrica de Giner. Una autèntica festa del futbol que va congregar a gran quantitat d’aficionats a la instal·lació esportiva i en la que es va poder veure en acció a destacats ex-jugadors del València Club de Futbol, com és el cas de Fernando Giner o Emili Fenoll entre molts d’altres, dirigits per un dels jugadors més emblemàtics de la història del club com és Ricardo Arias. Un dels requisits que demana el València Club de Futbol en aquest tipus de partits amistosos és l’equilibri d’edats entre els membres dels dos conjunts. L’equip de veterans de l’Associació d’antics jugadors del València Club de Futbol participa durant tot l’any en competicions oficials i es troben totalment en actiu en la pràctica d’aquest esport. «Hacemos bastantes partidos durante el año y el equipo esta totalmente en activo y disponible para este tipo de partidos, además es un gusto venir aquí a Morella a jugar.», explica Ricardo Arias, entrenador equip Veterans València C.F.

El Morella Futbol Club afrontava el partit amb la màxima il·lusió i amb ganes d’enfrontar-se amb llegendes valencianistes com Fenoll o Giner. Només el fet de veure l’escalfament d’un jugador com Fernando Giner, onze vegades internacional amb la selecció espanyola, ja dona una idea del nivell dels jugadors valencianistes en aquest partit. «Estem molt contents de jugar aquest partit amb jugadors tan importants i de tanta trajectòria i també és interessant que ho puguen viure els veïns de la comarca», comenta Pere Adell, equip Veterans del Morella F.C.

L’Ajuntament de Morella s’ha mostrat molt satisfet amb la iniciativa i amb la possibilitat de col·laborar amb un club com el València Club de Futbol. El Morella, Els Ports FC i la Penya Valencianista de Morella han estat els grans artífex d’aquest partit.

Els Veterans del València Club de Futbol aconseguien guanyar el partit per 0-3, si bé el resultat era el menys important en un partit que va ser una autèntica festa i en la que el públic assistent va poder veure en acció a grans llegendes, tant valencianistes com morellanes.

Més informació: |