Exitosa campanya de recollida de roba a Morella

comarquesnord.cat . Morella . 23 de maig de 2017 .
Etiquetes:

La campanya de recollida de roba impulsada pel Consell de la Solidaritat de Morella ha estat novament tot un èxit. La Llotja de l’Ajuntament ha estat el lloc escollit per anar dipositant la roba aportada pels veïns i veïnes del municipi. Donada la gran quantitat de roba arreplegada, operaris municipals han anat traslladant-la a altres dependències per tal de carregar-la als camions. Des de l’Ajuntament de Morella i el Consell de la Solidaritat s’ha agraït l’elevada participació en aquesta campanya de recollida de roba, que ara es trasllada a Vila-real. Allí serà on es seleccione tot el material i es determine els llocs per al seu enviament.

La campanya de l’any passat a Morella ja va ser realment extraordinària, si bé tot fa pensar que enguany es superaran les xifres amb la gran quantitat de roba que s’ha arreplegat a les dependències municipals. «Estem molt contents de la recollida de roba que s’han fet a Morella i com ha participat la gent», comenta Malú Blasco, regidora Benestar Social de l’Ajuntament de Morella.

El Consell de la Solidaritat utilitza diferents mitjans per informar als ciutadans de Morella al voltant de campanyes d’aquestes característiques. Fer una bona difusió ajuda també a l’hora d’obtindre un resultat satisfactori. Ara només queda realitzar ja la part final de la campanya, traslladant la roba a l’Ong “Tots Units” a Vila-real. Morella ha tornat a ser solidària una vegada més amb aquesta exitosa campanya d’arreplegada de roba per a persones amb exclusió social.

Més informació: