Presentada la XVIII edició del “Capsigrany”

comarquesnord.cat . Vilafranca . 30 de maig de 2017 .
Etiquetes: , , ,

L’Associació Cultural ‘Capsigrany’ de Vilafranca ha presentat el cartell i la programació de la XVIIIena edició del Festival, que arribarà els dies 9,10 i 11 de juny. El ‘Capsigrany’ compleix 18 anys i és aquest un fet que s’ha volgut destacar al cartell anunciador.

La música compta amb un paper destacat en esta edició del ‘Capsigrany’. De fet, l’actuació del grup ‘Mayalde’, de Castella-Lleó és un dels plats forts, si bé no serà l’única actuació musical del festival.

Organitzar una mostra de teatre com la que te lloc a Vilafranca, amb tantes actuacions durant un cap de setmana comporta una sèrie important de despeses. L’Associació Cultural ‘Capsigrany’ compta amb ajudes de diferents administracions. També s’utilitzen fons que el col·lectiu reuneix amb activitats que organitza durant l’any.

Tot a punt per al Capsigrany. Del 9 a l’11 de Juny, la XVIIIena edició de la mostra de teatre vilafranquina, omplirà el municipi d’actuacions teatrals amb una programació que s’acaba de donar a conèixer.

Més informació: | | |