Treballs de neteja al riu Bergantes a Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . 31 de maig de 2017 .
Etiquetes:

La Confederació de l’Ebre ha acceptat finalment el projecte de neteja del riu Bergantes. L’empresa Tragsa ha començat a Forcall els treballs de neteja del riu que va en direcció cap a Morella per tal de deixar-lo sense llenya i altres elements que dificulten el pas de l’aigua en cas de molta abundància.

En concret els treballs consisteixen en traure la llenya i els troncs acumulats i evitar que es taponen les eixides d’aigua del riu.

Els treballs de neteja s’allargaran uns deu dies i des de l’Ajuntament de Forcall s’ha demanat que es puga guardar la llenya que estiga en millors condicions per a una exposició que volen preparar i per a la festa de Sant Antoni.

El projecte de neteja del riu Bergantes ha estat una reivindicació que s’ha reclamat a la Confederació de l’Ebre des de fa anys, juntament a altres demandes en relació a temes hídrics a la comarca dels Ports, que els alcaldes de la zona han fet en diverses ocasions.

Finalment amb aquest projecte es millorarà l’aspecte del riu i es deixarà en millors condicions la fauna i l’entorn d’aquest espai.

Més informació: