LA FALSA: “Dimarts i 13”

Joan Carles Marcobal . 18 de juny de 2017 .
Etiquetes: ,

El calendari fatídic ha dictaminat que avui, quan escric, sigue dimarts i 13, una combinació que segons la nostra cultura provoca mala sort, com creuar-se amb un gat negre, passar pel davall d’una escala o trencar un mirall. Supersticions? Pot ser sí… o no!

En esta jornada comença a debatre’s la moció de censura de la formació ‘Podemos’ contra el govern de Mariano Rajoy, una moció condemnada a no fructificar, se sap per endavant però no ens hem d’estranyar, totes les accions, dictàmens, resolucions o sentències contra el govern, totes són com esta moció de censura, paper mullat que no li acaba afectant. El Parlament va reprovar un ministre de justícia i dos fiscals… bé, puix com si res hagués passat, tots als seu lloc a excepció de Moix, que va dimitir per altres causes.

El Tribunal Constitucional anul·la l’amnistia fiscal decretada pel ministre Montoro per a, entre altres coses, beneficiar amics seus. Res de res, cap moviment ni conseqüència, ahi segueix com si res ‘Don Cristóbal’ al peu del canó de la hisenda espanyola disparant taxes i arruïnant autonomies. Podria ser la solució unes altres eleccions? Noooooo!!!!

Les enquestes pronostiquen com sempre una victòria de l’actual partit al govern. Molta gent encara es pregunta per què la població a l’hora de votar perdona la corrupció. Pot ser sigue perquè no se considera pecat i que la portem a l’ADN de la nostra raça? Com va dir Jardiel Poncela els lladres són gent honrada. I ara me direu que si tenim mala sort és perquè és dimarts i 13?

Més informació: |