Fins a 13 noves places per a la Residència de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 30 de juny de 2017 .
Etiquetes: ,

La Residència de la Gent Gran de Vilafranca comptarà amb 13 noves places concertades en aquest any 2017. Una gran notícia que serveix per continuar omplint les instal·lacions de la Residència, gestionada per la Fundació Gerón i que acaba de complir el seu segon aniversari en funcionament. Un fet que significa també la necessitat de comptar amb més persones treballant per atendre als interns de la Residència.

El Centre de Dia també està en funcionament des de fa un temps, si bé està costant més la seua posada en marxa per falta de persones interessades. Cal destacar que si al 2018 es concerten més places, la Residència de la Gent Gran de Vilafranca ja estarà quasi al complet. L’Ajuntament de Vilafranca ha mostrat la seua satisfacció amb la Generalitat Valenciana, ja que s’estan complint els compromisos adquirits respecte a la Residència de la Gent Gran. Una infraestructura molt necessària tant per a Vilafranca com per als municipis veïns. «Estem molt contents perquè per fi podem ampliar les places que necessitàvem a la residència i que donen servei als majors de la localitat i també d’altres zones veïnes. A més, també dóna lloc de treball i pràctiques pels estudiants del modul centrat en aquesta disciplina que s’està duent a terme a Vilafranca», explica Óscar Tena, alcalde de la localitat.

S’acaba de complir en segon any de funcionament de la Residència de la Gent Gran de Vilafranca. Des del consistori també es destaca que el cicle formatiu d’atenció a les persones majors que s’està desenvolupant a l’Institut, permetrà a joves del municipi poder treballar a la Residència.

De manera progressiva, la Residència de la Gent Gran de Vilafranca va omplint-se d’interns. Amb els 13 que s’incorporaran al centre en aquest 2017, el centre ja comptarà amb un volum important i que s’espera encara ampliar més l’any vinent. Un centre gestionat per la Fundació Gerón i totalment obert a la celebració d’activitats per part de les associacions i col·lectius de Vilafranca a les seues instal·lacions.

Més informació: |