LA FALSA: “Ha guanyat el PSPV”

Joan Carles Marcobal . 23 de juliol de 2017 .
Etiquetes: , , , ,

Se van celebrar les primàries per a triar el secretari general del PSPV. Els afiliats/des socialistes d’arreu del país van elegir de nou Ximo Puig per ostentar el càrrec, la majoria de l’electorat ha preferit garantir la continuïtat d’un treball honest i seriós al front del Govern de la Generalitat i no els experiments sense gasosa promoguts des del ressentiment.

Unes primàries haurien de servir per enriquir la pròpia formació que les convoca, el debat i l’aflorament de noves idees ha de ser un revulsiu més que necessari per a que un partit s’adapte als temps i no es quede ancorat al fang de l’immobilisme. No cal ni dir que se n’han fet moltes de lectures a l’analitzar els resultats. Personalment em quedo amb la del propi secretari general electe: ‘no hi ha derrotats, ha guanyat el PSPV’. Reconforten eixes declaracions tant i més quan la campanya no ha estat tan pulcra com caldria desitjar. No obstant això, la militància, sense escoltar cants de sirena, ha votat des de la responsabilitat, ha sabut valorar la bona acció de govern i ha premiat el candidat que en els dos anys que governa, com a president ha sabut recórrer el país, arrimar-se a la ciutadania i visitar cada poble i ciutat per conèixer cada realitat, governant des del carrer i al costat de la gent. Eixa militància ha volgut també destriar primàries diferenciant projectes de país i d’estat.

Pedro és Pedro però Ximo és molt de Ximo. És l’hora de ser lleials, assumir resultats, respectar-los i respectar-se, és l’hora d’entendre’s… I d’amagar ganivets i perfils falsos de les xarxes.

Més informació: | | | |