Comencen les reunions del Fòrum per l’Ocupació on es busquen noves idees per al futur laboral dels Ports

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimarts, 25 de juliol de 2017 .
Etiquetes: ,

La Mancomunitat Comarcal dels Ports ha donat inici a les reunions amb els 17 municipis de la comarca per avançar en el projecte de diagnòstic territorial per l’ocupació. Aquesta iniciativa és la continuació del l’acord que es va formalitzar a Cinctorres, ara fa gairebé un any. «Al mes de novembre a Castelló vam oficialitzar el projecte per l’ocupació i des d’aquell moment vam començar a treballar. Ara ja volem concloure i extraure les conclusions amb aquestes reunions pels municipis», explica Per Ruela, agent de desenvolupament de la Mancomunitat.

Aquesta trobada del Fòrum per l’ocupació celebrada a l’Ajuntament de Cinctorres ha reunit persones de molts i diversos sectors laborals de la nostra comarca i ha servit per fer un ampli anàlisis, del qual s’han extret noves idees d’ocupació per al futur. Dimecres aquesta mateixa reunió es desenvoluparà a l’Ajuntament de Morella, a les sis de la vesprada, i dijous a la mateixa hora tindrà lloc a la Seu de la Mancomunitat a Vilafranca. Des d’aquesta entitat s’anima a participar a tots aquells interessats per a que puguen tenir informació tots els empresaris i particulars de la comarca.

La Mancomunitat Comarcal dels Ports continua fent esforços per potenciar l’ocupació als Ports i, amb reunions com aquestes, pretén avançar en el procés de construcció d’un anàlisi experimental de les possibilitats i les necessitats laborals a la nostra comarca.

Més informació: |