La Mancomunitat Els Ports farà un nou taller d’ocupació centrat en matèria forestal i de jardineria

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 14 de setembre de 2017 .
Etiquetes: , ,

La Mancomunitat Comarcal Els Ports ha anunciat oficialment que comptarà amb un nou Taller d’Ocupació amb finalitats forestals i de jardineria. Una activitat que permetrà donar ocupació durant un any a varies persones de la comarca dels Ports, comptant-se també amb personal administratiu. Les classes teòriques es desenvoluparan a Cinctorres i les pràctiques a diferents zones de la comarca.

S’espera que molt prompte comencen els tràmits per posar en marxa el nou Taller d’Ocupació de la Mancomunitat. Es tracta d’una experiència que pot obrir expectatives de futur per als alumnes-treballadors que participen.

A la comarca dels Ports i també a Cinctorres ja s’han desenvolupat més tallers d’ocupació sobre matèria forestal i de jardineria amb resultats molt satisfactoris. S’espera que aquesta nova experiència també ho siga. «Feia molt de temps que estava demanat aquest taller d’ocupació i pareixia que no anava a arribar mai, ara ja està acceptat i estem contents perquè els darrers taller d’aquestes característiques han sigut molt positius», comenta Antoni Ripollés, president Mancomunitat Comarcal Els Ports.

La Mancomunitat Comarcal Els Ports portava temps demanant aquest nou Taller d’Ocupació i ara ha rebut la confirmació oficial de que es desenvoluparà pròximament.

Més informació: | |