Primer concurs de fotografia de muntanya de Morella

comarquesnord.cat . Morella . 14 de setembre de 2017 .
Etiquetes: ,

En memòria d’Ana Puig Ortí, la senderista que va morir durant una excursió l’estiu passat, la Societat Esportiva Espemo i els amics més propers, han organitzat un concurs de fotografia que tindrà lloc a Morella. El tema a fotografiar són tots els relacionats amb la muntanya i els esports que s’hi poden fer, espeleologia, esquí, escalada esportiva, parapent, descens de barrancs, caiac, ràfting, alpinisme, expedicions, i també paisatges. Als tríptics del concurs hi ha indicades totes les bases i els premis als quals es pot optar.

Les fotografies han de presentar-se en suport digital enviades al correu fotoespemo@gmail.com o bé en format paper, en DIN A4, lliurades a l’Ajuntament de Morella, qui també s’ha sumat a aquesta iniciativa. «Des de l’Ajuntament també hem volgut participar d’aquest projecte-homenatge per això hem cedit els espais per recollir les fotografies així com la sala per fer el lliurament de premis», explica Lola Viñals, regidora d’esports.

Els interessats tenen temps fins el 7 d’octubre i el jurat atorgarà els premis una setmana més tard, el 14. El resultat es farà públic a la web de l’Ajuntament i l’acte de premis tindrà lloc el 21 d’octubre a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Una iniciativa pensada per rememorar Ana compartint una vesprada junts.

Més informació: |