Comencen les obres al Camí de la Canà

comarquesnord.cat . Cinctorres . 13 de setembre de 2017 .
Etiquetes: ,

Aquesta setmana han començat novament les obres al Camí de la Canà. L’any passat ja es va realitzar la primera fase de les actuacions, que s’havia acordat corresponia a la Generalitat. Però havia quedat pendent igualar l’alçada de l’aquitranat dels entradors i les cunetes amb la de la carretera. Per tal de començar aquests treballs, abans ha calgut desbrossar les herbes dels voltants del vial, una feina que ha retardat les obres, ja que el risc d’incendi aquesta setmana ha estat elevat a la nostra comarca, i per tant, no s’ha pogut fer tan ràpidament com estava previst. “La Generalitat Valenciana està fent les seues últimes actuacions a la carretera de la Canà, i en acabar la Diputació de Castelló ja ha confirmat que començarà la seua part, uns treballs que han sigut adjudicats a l’empresa Becsa”, explica Toni Ripollés, President de la Mancomunitat Comarcal dels Ports.

En el mateix anunci de l’Adjudicació d’aquestes obres del Camí de la Canà, el Director General, Carlos Domingo, va comunicar que quan s’acaben aquestes actuacions s’efectuarà també la millora del tram de carretera que va des del Pont fins al poble, i també d’una part de la carretera que comunica Cinctorres amb Castellfort.

Des de la Mancomunitat, s’espera que els treballs puguen acabar-se en aproximadament un mes, o a molt tardar, abans que arriben els mesos d’hivern.

Més informació: |