Massalió passe de patir a dominar contra Quinto (2-4)

comarquesnord.cat . Massalió . 20 de setembre de 2017 .

Massalió va caure este cap de setmana de manera contundent contra un dels principals candidats a pujar de categoria. Un Quinto molt potent a la primera part que inclús va poder fer més gols. La primera part va acabar en (0-2). Massalió va anar a resistir i a buscar les contres. De fet, va tindre inclús dos bones ocasions per fer alguna cosa. En canvi, la pilota va ser per als visitants, que van trencar el partit al minut 25. Minuts de molt de desconcert i patiment per al Massalió. Gol invalidat al Quinto, dos xuts al pal i un altre gol que posaven les coses molt complicades (0-2) per al Massalió. Encara així, Massalió va ser valent.

Només començar la segona part va fer tres canvis en atac. I això es va notar. La llàstima va ser el tercer gol del Quinto, que va fer molt de mal. Encara així, Massalió va reduir distàncies. Diego va fer el primer, i Jorget va fer el segon. Quinto, líder de la categoria, va passar de dominar a acabar patint, i molt. Amb 10, per la lesió d’un jugador, Massalió va encaixar el definitiu (2-4).

Amb esta derrota, Massalió baixe a la 10ena posició, sumant 3 punts. D’aquí a quinze dies, partit a domicili contra Maella en el derbi del Baix Aragó.