Altmaesports gestionarà els projectes LEADER 2014-2020

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 22 de setembre de 2017 .

El Grup d’Acció local Altmaesports serà el què gestionarà els projectes candidats a les ajudes LEADER 2014-2020. Així ho ha publicat la Generalitat Valenciana en el Butlletí Oficial de la Comunitat.

El programa de Desenvolupament Rural de la Comunitat Valenciana per al període 2014-2020 va ser aprovat per la Comissió Europea al juliol del 2015. Les reunions per a començar a definir els projectes que es presentaran a aquest pla ja van començar al desembre passat.

Les trobades es van celebrar en els diferents pobles que poden sol·licitar aquestes ajudes. I són: Cinctorres, Castellfort, Forcall, Herbés, la Mata, Morella, Olocau del Rei, Palanques, Portell de Morella, Todolella, Vallibona, Villores, Sorita, Albocàsser, Ares del Maestrat, Benassal, Catí, Culla, la Torre d’En Besora, Vilafranca, Vilar de Canes i Castell de Cabres.

I ara, amb 85,59 punts, ha estat Altmaesports l’escollit a través d’una convocatòria pública de selecció, juntament amb altres 9 grups d’acció local més, per gestionar els projectes candidats a les ajudes LEADER per al període 2014-2020.