Conferència de Youcanyolé a Morella

comarquesnord.cat . Morella . 28 de desembre de 2017 .
Etiquetes:

L’ONG Youcanyolé presentarà el fruit dels seus darrers projectes el divendres a les 19.30 a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Serà en una conferència al voltant dels Youcanyolé Medical Camp, que són unes visites que els membres de l’ONG fan als països en vies de desenvolupament. Aquesta iniciativa s’ha beneficiat dels fons del 0.7% solidari, que recordem, una de les condicions d’aquesta ajuda és presentar els resultats dels projectes que es porten a terme.

«Estem molt contents de poder veure aquests resultats de Youncanyolé a Morella i vull animar a tota la gent a que vinga a la conferència, una manera més, d’apropar-se a l’ONG i descobrir els seus treballs», explica Malú Blasco, regidora de solidaritat.

El 0.7% solidari és una partida del pressupost municipal que l’Ajuntament de Morella es compromet a donar a diferents projectes de les ONG que ho demanen. Youcanyolé és habitual en la concurrència d’aquestes donacions i cimenta una col·laboració entre la ciutat i l’organització molt sòlida.

Més informació: